Wass het maar waar

debskig

Lieve Wass@hotmail.nl,

Afgelopen week reageerde jij op mijn blog met de reactie: “Wass het maar waar”. En ik moet eerlijk zeggen dat ik het een originele reactie vond. Wass heeft gereageerd op uw blog Dromen zijn bedrog (klik hier) via Wass@hotmail.nl met de reactie Wass het maar waar. Daar heb je vast even goed over na moeten denken. Je krijgt van mij een 10 voor de originaliteit!

Ik heb zelf ook even na moeten denken over wat ik hier mee wilde gaan doen. Met jouw originele reactie. Ik denk niet dat je weet dat als je een reactie geeft, je IP adres ook wordt vermeld. En dat ik dus weet vanuit waar je deze doordachte reactie hebt gepost via je internetprovider UPC. Heb je ook een alles-in-één pakket? Of is het puur en alleen je internet dat je via UPC hebt? Sorry. Maar heb je hier wel over nagedacht? Dat anoniem reageren op social media lang niet altijd anoniem is? Of kom je daar nu achter doordat ik je deze lieve brief schrijf?

Natuurlijk weet ik dat als ik blog over mijn persoonlijke leven er een kans, of misschien wel grote kans, aanwezig is dat mensen dat totaal niet boeit. Of zelfs irriteert. Het kan allemaal. En dat is ook niet erg. Want ik verplicht niemand om mijn blogs te lezen. Niemand hoeft mijn bericht op Facebook te openen als ik me weer eens kwetsbaar heb opgesteld over mijn lange afstand relatie met die leuke kerel uit Tunesië of als ik gewoon even mijn frustraties wil uiten. Het hoeft echt niet. En als je het vervelend vindt dat mijn blogs op jouw tijdlijn voorbij komen dan mag je me ook verwijderen als Facebook vriend hoor. Vind ik echt niet erg. Doe ik namelijk zelf ook met mensen die rotzooi op mijn tijdlijn voorbij laten komen. Je weet wel racistisch vreemdeling gezeik of al die achterlijke winacties. Ook ik heb mijn voorkeuren voor wat ik wel of niet wil zien als ik voor mijn plezier even op Facebook kijk.

Maar lieve Wass@hotmail.nl ik ben natuurlijk wel erg benieuwd wat je nou precies bedoelt met “Wass het maar waar”. Wass het maar waar dat mijn slechte droom waar was? Wass het maar waar dat mijn relatie met die Tunesische moslim voorbij is. Wass het maar wat? Wat wass het maar? En waarom zou het dan waar moeten zijn? Volgens mijn collega’s ben je misschien wel een geheime aanbidder. Ikzelf denk meer aan iemand die het niet zo op buitenlanders heeft. Het kan allemaal. Wass, ja met dubbel s, je maar bekend. Dan wist ik tenminste wie je wass en wat je precies bedoelde met “Wass het maar waar”.

Ikzelf ben er heilig van overtuigd dat je de negativiteit in je leven moet negeren en dat je moet zorgen dat je omringd wordt met lieve mensen die het beste met je voor hebben. De negatieve energie moet je weren en de positieve energie binnen laten komen. Dat is hoe ik probeer te leven sinds een tijdje. En neem van mij aan, dit bevalt echt super goed! Normaal gesproken zou ik jou, lieve Wass@hotmail.nl, dan ook nooit aandacht hebben gegeven. Maar je krijgt dus het voordeel van de twijfel. Alleen vandaag hoor! De blog met 594 woorden is speciaal voor jou! Jouw moment of fame in mijn leven. In mijn blog. Speciaal voor jou van mij.

Ik hoop dat je mij nog even laat weten wie je bent en wat je bedoelt met “Wass het maar waar”.

Liefs DebskiG, totally in love met de echte Wass

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s