All you need is love (en lieve mensen)..

Weten jullie nog dat ik schreef dat er een paar mensen waren die mij en mijn lief hadden aangemeld voor de All you Need Is Love kerstspecial? Hartstikke leuk en lief natuurlijk en wat was ik dankbaar ook al kwam Robert niet langs. Maar naast dankbaar was ik ook heel nieuwsgierig. Jullie niet dan? Dan krijg je te horen dat er een aantal mensen in je omgeving een brief hebben geschreven om jou te helpen je lief naar Nederland te halen en dan wil je natuurlijk ook weten wat ze geschreven hebben. Afgelopen week vond één van die lieve mensen de mail terug en stuurde die aan mij door. Een andere mail had ik al eerder gekregen. Dus ik dacht ik deel ze lekker met jullie! Een heerlijk valentijnsblog..

Lief mens 1 schreef het volgende:

Beste Robert ten Brink,

Ik schrijf je deze mail omdat ik vind dat mijn collega Debbie Geissler het ontzettend maar dan ook echt ONTZETTEND verdient om eens flink verrast te worden. Hieronder zal ik proberen kort uit te leggen waarom ik dat vind.

Debbie heeft inmiddels al 2 jaar een Tunesische vriend, Wassim genaamd. Tijdens (of na) haar afstuderen hebben zij elkaar in Tunesië ontmoet en het is geen voorbijgaande vakantieliefde gebleken. Nee, ze zijn echt verliefd en die verliefdheid is inmiddels houden van geworden. En als je van iemand houdt, dan wil je zoveel mogelijk samen zijn. Aangezien het voor Wassim niet mogelijk is gebleken om voor een samenzijn naar NL te komen (moeilijke procedures, problemen met visums, blablabla), is Debbie een aantal keren naar Tunesië gegaan om bij haar grote liefde te zijn. Plannen voor de toekomst zijn gemaakt; Wassim heeft inmiddels zijn dienstplicht vervult en is naast zijn baan van circa 60 uur per week, druk met zijn studie Nederlands. Allemaal voor het grote gezamenlijke doel: een toekomst opbouwen samen met zijn Nederlandse Debbie!

En dan vlak voor hun 2-jarig samenzijn, besluit IS roet in het eten te gooien door een aanslag te plegen in Tunesië, waarbij vele onschuldige slachtoffers zijn gevallen, bah, wat een dramatische gebeurtenis..

Gevolg: negatief reisadvies Tunesië, weg geplande vakantie, weer geen samenzijn, de zoveelste teleurstelling!

Door de stress in de afgelopen periode, waarvan ik je de vele details bespaar, gaat het met Debbie op dit moment niet zo goed. Waarbij ze de afgelopen maand, als kers op de taart, te horen kreeg dat ze de ziekte van Pfeiffer heeft… of ze al niet MOE genoeg was van alles!

Op dit moment probeert Debbie zo goed zo kwaad wat meer van dag tot dag te leven, zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen, want het is niet het type vrouw die snel uit het veld geslagen is. Gelukkig heeft ze lieve mensen om zich heen, met name haar familie, die haar onvoorwaardelijk steunen. Respect!

Debbie houdt van Wassim maar ook van schrijven. Zij neemt ons lezers regelmatig mee in haar belevingswereld; ze blogt namelijk. In december 2014 schreef zij onderstaande tekst:

Als ik dan aan kerst denk, denk ik ook aan de All you need is love kerst special. En aan Robert ten Brink die zomaar ineens voor mijn neus zou kunnen staan. En aan Wassim. En aan Wassim in Nederland om samen mijn verjaardag te vieren. En kerst. Het zal me maar gebeuren maar het gebeurde niet. Ook dit jaar bleef het weer gewoon bij een mooie gedachte. Je weet wel de ideale kerst gedachte.

Niet dat ik het zou willen hoor. Met mijn rooie hoofd en love story op de buis. Vertellen hoe verliefd ik wel niet ben en hoe hard ik hem wel niet mis. En dat hij daar dan in één keer staat en ik hem huilend in de armen vlieg. Helemaal sprakeloos omdat ik het niet kan geloven. Je weet wel zoals dat altijd gaat in All you need is love. Te romantisch en tranen trekkend.

Mijn nuchtere ik moet er niet aan denken maar mijn gevoelige ik is stiekem wel een klein beetje jaloers. Want wat zou het fijn zijn om na 3 maanden weer een paar dagen samen te kunnen zijn. Gewoon om even lekker samen te kunnen genieten. Van elkaar en van een paar vrije dagen zonder alle stress van de laatste tijd.

Maar de harde werkelijkheid was dat Robert niet langs kwam en ik kerst en mijn verjaardag met mijn familie ga vieren. Zonder Wassim in Nederland en met Wassim op FaceTime. Hopelijk voor de laatste keer. Ik probeer nu maar gewoon te denken aan 10 januari. De dag dat Wassim begint met zijn dienstplicht. En aan 31 januari. De dag dat zijn dienstplicht eindigt. En 21 maart. De dag die als het goed is heel heel heel speciaal gaat worden! Kom maar op 2015! Ik ben er klaar voor!https://debskig.com/

Beste Robert, nu je dit hebt gelezen, kun je toch niet anders dan vaststellen dat Wassim komende Kerst bij Debbie in Nederland moet zijn? Wil je dit alsjeblieft voor haar regelen?

Lieve groet,

En dan hebben we nog lief mens 2 die schreef dit:

Vanmiddag kreeg ik een berichtje van mijn LDR bff Debby: “All You Need Kerst komt.. HOE VET! Ga je mee? Want wij weten als geen ander hoe iedereen zich voelt… Pffff…. Ik kijk elk jaar, maar ik ben het type “ik win nooit wat of ze kiezen mij toch niet” dat ik het eigenlijk altijd bij kijken houd Alleen heb ik zojuist besloten om eens even mevrouw Geissler op te geven… ze is zo dichtbij het verwezenlijken van haar liefdessprookje… een klein duwtje positiviteit zou wel eens kunnen helpen! Om jullie over de streep te trekken of positief te motiveren om juist haar en haar Luvver te herenigen… hierbij ons verhaal:

The World Wide Web… Vol onzin en vooral ook vol ZIN!

Als je in een “niet dagelijkse relatie” terechtkomt, dan kom je ook andere hobbels tegen dan in een doorsnee “verkering”. Ikzelf heb dus ook een onwijs lieve grappige sexy zorgzame LDR! Ik heb hem in 2012 leren kennen en sindsdien zijn we beste vriendjes. En sinds een iets kortere tijd, hebben we een zeer intense, romantische, hilarische maar soms ook moeilijke relatie. Die afstand he… En om dit een beetje draaglijker te maken, ga je op zoek naar vergelijkbare verhalen, gelijkgestemden en vooral naar een maatje die er voor je is, met je meedenkt, je steunt en je tot in details kan aanvullen en begrijpt bij het eerste woord…. GEVONDEN! Miss Debby Geissler it is!

Ik heb haar leren kennen door te googelen op The World Wide Web en werd gelijk nieuwgierig naar de blogster van www.debskig.com. Ik heb haar opgezocht op instagram en daarna zijn we via facebook gaan praten en uitgebreid aan elkaar onze verhalen gaan vertellen. Hoe bijzonder! Een naamgenoot met een LDR eentje zonder oordelen of… vooroordelen. Gelukkig heb ik meer lieve mensen om me heen die zo denken maar Debby is bijzonder….

Debby heeft inmiddels 2 jaar een relatie met mr Wassim uit Tunesië (Hammamet). Een grappig, hilarische vent met een vooral zeer passend mannelijke persoonlijkheid bij mevrouw Geissler. Zeg maar gerust het allerbeste relatiemateriaal ever! Ze gaan door het vuur voor elkaar en met de nodige ups and downs die vooral in een LDR spelen, omdat je elkaar nu eenmaal niet kan zien, horen, voelen… wanneer je maar wilt. Of in ieder geval frustrerend lang moet wachten tot het zover is. En om dan maar niet te spreken over de aanslag die er onlangs plaatsvond in Tunesië. Het hele plan van Debby en Wassim om samen weer tijd te kunnen doorbrengen viel in duigen. De viering van hun 2 jarig samenzijn werd ruw verstoord en de droom klapte uit elkaar. Deze gebeurtenissen, de veiligheid, de waarschuwende mensen om je heen… het maakt je extra verdrietig. En ik heb dan ook met alle macht geprobeerd om er voor Debby te zijn…. Gelukkig was alles goed met Wassim en zijn familie, maar het heeft een grote schok teweeggebracht met alle gevolgen van dien. Nu wachten ze ieder aan een kant van de oceaan tot de rust een beetje is wedergekeerd en werken ze beide hard om een toekomst in Nederland op te bouwen. Wassim is druk aan het studeren. En Debby plant de verdere operatie, want we weten beide wat er nodig is om je LDR naar Nederland te willen krijgen.

Debby verdiend het om in December samen te zijn met Wassim. Ik zou het haar zo cadeau geven als ik de middelen had. Wat zij al voor mij gedaan heeft, betekend heeft en hoe wij samen de dag soms doorvechten…. Daar staat geen geldbedrag tegenover maar een hele grote wens van mij voor haar… om haar grote Liefde met kerst en dus ook met haar verjaardag in Nederland te krijgen. Ik zou er persoonlijk een hele grote strik omheen willen doen!!

Ik hoop dat ik genoeg informatie heb kunnen geven en jullie heb kunnen inspireren om mijn LDRbff dit grootse cadeau te kunnen aanbieden..

Liefs

En nu ik:

Als ik dit teruglees krijg ik alweer kippenvel. Heerlijk toch al die lieve mensen om je heen. Voor alle duidelijkheid, ik weet dat er nog meer mensen geschreven hebben. Maar dit zijn de mails die ik doorgestuurd had gekregen. Ik wil iedereen bedanken voor alle steun en lieve woorden. Niet alleen de mensen die geschreven hebben naar All You Need Is Love maar ook de mensen die reageren op mijn blogs of mij waar dan ook aanspreken. Want het is gewoon echt zo: All You Need Is Love (en lieve mensen)..

 Banner social media

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s