Welcome to my life!

Afgelopen week ging alles weer super lekker, behalve dan mijn ritje met de trein. Ik ben niet zo van het reizen met het openbaar vervoer. Bus en trein naar het werk is te doen maar veel verder kom ik vaak niet. Tenzij het moet natuurlijk. Voor een bijeenkomst naar Utrecht of een overleg naar Zwolle? Het kan allemaal. En meestal gaat het goed. 

Ik heb een voorkeur voor rechtstreekse treinen. Wie niet? Overstappen en vertraging maken al dat ik iets onrustiger word. Maar dit keer ging het al eerder mis. De rechtstreekse trein naar Zwolle was de bedoeling. Ik stond op het station. Er kwam een trein, op het bord stond Zwolle en ik ging zitten. Drie stations verder begon ik te twijfelen of ik wel goed had ingecheckt. NS of Syntus, dat was de vraag.

Een appje naar collega’s maakte dat ik nog harder begon te twijfelen. Dat ging ongeveer zo: “zit je wel in de goede trein?” “Want naar Zwolle ga je in de stoptrein met NS”. Een geel met blauwe trein is dat”. “Eeuhhhhhh jaa ok!” “Ik ben onderweg naar Zutphen!” “In een rode trein”. “Dat is niet hetzelfde hè?” “Nee!” “Hahahahahaha!” “Niet grappig!” Ok help en nu! Reisplanner van de NS erbij en in Zutphen overstappen naar Zwolle. Tijd van aankomst 12:11. Afspraak om 12:00. Dat gaat lekker!

Eerste bijeenkomst van een nieuwe werkgroep. Rood hoofd en zweethandjes. En dan komt het: “hallo ik ben Debbie, kom uit het oosten en zal maar direct heel eerlijk vertellen dat ik heel gênant de verkeerde trein heb gepakt vanochtend”. Sorry! Nee, ik ben niet blond. Ja, ik was weer eens teveel tegelijk aan het doen en denken.

Welcome to my life met mijn hoofd vol gedachten en onhandige acties on the side. Als ik niet de verkeerde trein neem vergeet ik wel uit te stappen bij de juiste bushalte. Maar dat is weer een ander verhaal voor een andere keer.

Fijne avond!

Banner social media

Advertisements

One thought on “Welcome to my life!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s