Verrassing! Hallo Nederland!

Maandag 30 mei 2016. Weer een maandag. Nieuwe werkweek. Nieuwe energie en het kom maar op gevoel. Maar dit keer doe ik mee met al die mensen die zeggen en denken: is het al vrijdag?  Nog 4 nachtjes slapen. Nog 4 dagen werken en dan is het zover. Dan mag ik eindelijk naar Schiphol om mijn lief op te halen. Dan kan ik eindelijk mijn “geheim(pje) verklappen. Dan kunnen we eindelijk gaan genieten van een langere tijd samen. In Nederland. 

Mijn eerste vrije dagen zijn geregeld. Mijn bondgenoot is volledig op de hoogte van mijn tactiek en plan. Auto is geregeld. Vrijdag 3 juni kom maar op. Om 08:00 vertrek ik naar mijn “werk” oftewel naar Schiphol. En zal ik terugkomen met een geweldig leuk pakketje: mijn lief!

Ik kan niet wachten!

Vrijdag 3 juni 2016. Slapen? Eeuuuh nee! Draaien en draaien en elke 5 minuten mijn telefoon checken. Wekker om 04:00 om te checken of mijn lief wel wakker is en naar het vliegveld gaat. Check! Daarna toch weer een paar uurtjes de ogen toe en dan krijg ik een appje dat hij door de douane is. Alles is ok! Brrr ik begin hem te knijpen. 07:00 tijd om wakker te worden. Douchen en kleren aantrekken en net doen alsof. “Doei mam!” “Werk ze vandaag!” “Dank je!”

Op naar mijn bondgenoot. Op naar Schiphol. Op naar de aankomsthal. En dan komt het hoor. Sta ik daar te wachten tussen al die Hello Goodbye mensen die schreeuwen, gillen en huilen als hun geliefde (familie) aan komt wandelen. En wachten was het. 10, 20, 30 minuten en dan een telefoontje van de marechaussee. “Wacht u op iemand?” “Ja!” “Wat is zijn naam?” “Hoe lang blijft hij?” “Twee maanden.” “Waar slaapt hij?” “Bij mij thuis.” “U staat garant?” “Ja!” “Ok, hij komt eraan.” En dan na 45 minuten is het tijd voor ons Hello Goodbye momentje. Met een professionele cameravrouw on the side. Akward! Rood hoofd! Onhandige knuffel! Check!

En dan op naar Twente. Na 2 uur met mij en mijn bondgenoot in de auto was mijn lief volgens mij al in staat om om te draaien. Wat een gekakel en humor. Maar we begonnen nog maar net want het was tijd om iedereen te verrassen. Nou toen kreeg ik toch echt ff klotsende oksels oftewel zwoksels. Eerste stop Almelo: hallo papa! Die was sprakeloos, die arme man. Maar hij vond het super leuk. Check 1. Tweede stop Enschede: hallo brother! Die zei: “wat heb je dan nou weer gedaan.” Maar ook die vond het super leuk. Check 2. Toen de familie en kindjes van mijn bondgenoot en toen naar de bloemist. Het was tijd voor Losser: hallo mama met een bloemetje. Nou die gilde en lachte en vond het ook geweldig hahaha. Opluchting! Check 3.

Familie klaar en tijd voor de liefste vriendinnen die je je maar kunt wensen! Next stop Lonneker: “ik heb een verrassing voor je buiten.” “Wat dan? Deb, doe niet zo gek!” “Loop nou maar!” “Wattttt!” Ademnood, hyperventilatie en bijna flauwgevallen met wat traantjes om het af te maken. Ok, misschien een beetje overdreven maar ze kon het niet geloven. Missie geslaagd. Ze moest hem knijpen om te zien of hij echt was. Check 4. En last but not least mijn schone zus/vriendin die het al wist omdat ze zo heerlijk door kan zagen als ze in de gaten heeft dat ik een geheimpje heb. Hahaha maar ook die vond het bijzonder verrassend en gezellig! Check 5.

Familie G is compleet. Voor het eerst sinds 2,5 jaar zijn we met zijn zessen. Het wordt tijd voor gezinsuitbreiding zou je haast zeggen. Nou daar wachten we nog wel even mee. Eerst nog een huisje en een boompje dan komt later wel het beestje.

Wij gaan genieten! En ik laat jullie snel weten hoe dit avontuur in Nederland verder gaat!

XXX

Banner social media

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s