Waar blijft je blog? En haat aan de afstand!!!

“Ik mis je blog!” “Waar blijft je blog” “Hoe gaat het?” “Heb je al nieuws?” Oooooh dit is echt de eerste keer dat ik geen zin heb om te bloggen. En waarom? Nou omdat ik voor mijn gevoel niets nieuws te melden heb en vol frustratie zit. Het enige wat ik momenteel doe is wachten. En wat moet je daar nu over schrijven. Ik wacht. Hij wacht. Wij wachten. En door!

Wachten, wachten en wachten. Inmiddels al weer meer dan 4 weken “alleen” en aan het wachten. Weinig Skypen. Weinig contact. Die 4 weken samen waren geweldig maar het gevolg is dat ik het digitale contact nog meer ben gaan haten. Het staat me echt zoooooo tegen. Ik heb geroken aan het leven samen in Nederland en terug naar digitaal is niet 1 maar 100 stappen terug. Ik mis mijn lief enorm en ben momenteel onuitstaanbaar en totaal ongezellig als het gaat om Skypen, bellen en whatsappen. En mijn lief precies hetzelfde trouwens. Dus heb vooral geen medelijden met hem. Maar dat is dus waarom ik geen zin had om een nieuwe blog te schrijven. Ik wil jullie niet vermoeien met mijn onuitstaanbare gedrag. En ja, de laatste loodjes wegen het zwaarst dat weet ik. Heel, heel, heel erg zwaar.

Maar hoe staat het er dan voor? Iets met mijn lief die papieren moet regelen op 5 augustus en examen moet doen op 10 augustus. Ja! Dat is volgende week al! Gaat hij dat echt doen dan? Nou ik hoop het zo! We hebben veel hobbels in de weg op dit moment maar ik hoop dat de liefde wint van alles. Rond 7 september krijgt mijn lief dan de uitslag. Als alles meezit want de uitslag kan 8 weken duren. Snap ik wel hoor! Een meerkeuzetoets en ongeveer 20 ingesproken antwoorden controleren neemt nu eenmaal heel veel tijd in beslag. Ruiken jullie mijn sarcasme al? Daarna (als de uitslag goed is) de MVV aanvragen in Nederland bij de IND en dan is het denk ik ergens in oktober als we bericht krijgen of mijn lief naar Nederland mag komen en zijn MVV krijgt. Zo snel al? Snel, snel? Duuuuurt lang!!! En waarschijnlijk is oktober veel te positief en halen we de kerst samen net. Dus!

En ondertussen? Werken! En zoveel mogelijk echte leuke dingen doen en zo min mogelijk op dat stomme Facebook en Instagram. Ja echt waar! Na 3 jaar zoveel digitaal contact heb ik serieus een afkeer van alle social media gekregen. Ik verlang naar vakantie. Ik heb heimwee naar het backpacken in Thailand en Maleisië zonder internet. Ik ben moe en aan vakantie toe. Al 3 jaar waren mijn vrije dagen bedoelt voor Tunesië of samenzijn in Nederland. En dat begint me op te breken. Ik wil gewoon rust op een lekkere en zonnige plek. Zon, zee en strand en geen Hammamet of Losser. Weg van alles! Maar vooral weer even weg van social media en de dagelijkse sleur. Dus 15 augustus is het tijd voor vakantie. 2 weken voor mij. Wat waar en met wie? Dat wordt vervolgd.

En nogmaals. Dit is waarom ik niet wou bloggen. Want zeg nou zelf deze blog is echt een geweldige klaagzang geworden. Maar als je ergens aan begonnen bent moet je het ook afmaken. Dus ik zal jullie op de hoogte blijven houden de komende tijd hoor! Met een lach en een traan, met veel sarcasme en een beetje frustratie op zijn tijd. Ons avontuur is nog niet voorbij en deze blog dus ook nog niet.

Tot snel! Ik ga een daghapje doen met één van de allerleukste mensen die ik ken! Zonder Facebook en Instagram. Tijd voor een heerlijk en goed gesprek. ❤️

Advertisements

One thought on “Waar blijft je blog? En haat aan de afstand!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s