Totally (grenzeloos) in love (again) deel 2:

Jullie hadden vast al wel ergens verwacht dat mijn vorige blog (Totally (grenzeloos) in love (again)) een vervolg zou krijgen. Klopt helemaal.. Ik zou ik niet zijn als ik hier geen mooi verhaal (lees: avontuur) van zou maken. Want dat is toch iets waar ik iedere dag mee bezig ben: inspiratie om te schrijven. Dus wat deed ik? 

Nadat ik 3 dagen thuis had zitten nadenken en balen in mijn “vakantie blues” staat besloot ik actie te ondernemen. Die vakantie blues, hebben jullie dat trouwens ook wel eens? Gewoon verdrietig en depri zijn omdat je weer thuis bent? Omdat je dat relaxte niks moet en alles mag leven ver weg van alles mist. Ik heb dat dus echt altijd en vind het verschrikkelijk. Maar goed.. Actie ondernemen dus. Ik had alleen een naam en een hotel. Dus wat deed ik? Ik heb heel gênant een mail naar het hotel gestuurd. Aangegeven dat de vakantie geweldig was en dat ik er een blog over geschreven heb (tactiek). En dat de hamburger jongen heel aardig was (tactisch omschreven) en of ze hem wilden bedanken namens mij. Nou ok, eerlijk gezegd vroeg ik ook of ze hem mijn naam wilden geven zodat hij me kon toevoegen op Facebook. Is dat Facebook toch nog ergens goed voor. Het toppunt van akward toch? Maar wel goed een goed verhaal om over te bloggen toch?

En toen was het afwachten. En dan duurt wachten dus heel lang. Ik had me erop ingesteld dat ik niks van deze jongen zou gaan horen. Dus was ik maar weer back to reality gegaan. Werken en schrijven en me voorbereiden op mijn Change the Habit avontuur. Er gebeurde niks op mijn Facebook. Maar 2 dagen later kreeg ik ineens een mailtje met de geweldige tekst: I added you to Instagram.. ok? Eeuh ok? Help! Wie is dit? Wie heeft mij toegevoegd op Instagram? En waarom Instagram? Sinds eind maart was ik daar al “offline” gegaan omdat ik moeite heb met het “neppe” gehalte op Instagram.

Je raadt het al? Debb toch maar naar de AppStore en Instagram downloaden en openen. Dit was dus de jongen van het hotel die mij was gaan volgen op Instagram. En omdat ik niet snel genoeg reageerde had hij er nog maar een mailtje achteraan gestuurd. Bijzonder! Daar ging ik: ik volgde hem terug en toen begonnen we met chatten. We hadden best wel een klein beetje heel erg veel last van een taalbarriere maar met emoticons en Google translate kwamen we een heel eind. Van Instagram gingen we naar Whatsapp en van Whatsapp naar video bellen via Whatsapp. Allemaal hartstikke leuk en gezellig. En ik? Ik was weer hard op weg om totally (grenzeloos) in love (again) te vallen. Als dat maar goed gaat..

Wat mij vooral opviel waren de reacties van mijn omgeving. Blijkbaar had iedereen gehoopt en verwacht dat ik dit keer toch echt wel met een Nederlandse jongen thuis zou komen. Ikzelf heb daar eigenlijk niet zo over nagedacht. Het zou wel makkelijk zijn maar liefde kent geen grenzen toch? Blijkbaar hoort dit bij mij.. Dit is mij opnieuw weer overkomen en veel mensen weten dit niet maar het is niet de tweede keer en ook niet de derde keer. En ja, ik denk erover na om de volgende keer op vakantie te gaan naar een land met woest onaantrekkelijke mannen. Iemand een suggestie?

Ik weet als de beste dat een relatie op afstand niet handig is en ik heb daar eigenlijk ook echt geen zin meer in. Maar ik wil deze jongen echt heel graag beter leren kennen. En kom op zeg: Italië! Dat is heel ver weg maar ook heel dichtbij. We hebben geen visum gedoe en kunnen dus heel simpel samen zijn wanneer we samen willen zijn. En Italië is daarnaast ook heel, heel, heel erg mooi. En deze Italiaanse jongen? Die is heel, heel, heel erg lief en avontuurlijk en die stapte nog net niet direct in het vliegtuig om een eerste date te hebben. Leuk toch?

Dank jullie wel voor alle lieve, leuke en positieve reacties op mijn vorige blog. En voor de mensen die wat kritisch zijn of waren: ik begrijp dat jullie het uit liefde doen. Dus dat waardeer ik ook enorm!

Wordt vervolgd! 💙

Date
Credits Jens Johnsson via Unsplash
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s