Totally (grenzeloos) in love (again) deel 3..

Grenzeloos verliefd zijn is iets wat je niet al te lang moet doen. En ik kan het weten, want ik spreek uit ervaring.. Aan de andere kant direct samen gaan wonen en gaan voor together forever is ook een dingetje. Een stapje te ver misschien? Weer een andere kant is dat heen en weer reizen ook iets is dat veel geld, energie en tijd kost. Dus hoe en wat en wanneer? Dat waren de vragen. Hoe leuk vinden we elkaar, wat gaan we doen om daar achter te komen en wanneer? 

Ik ben druk op dit moment. Druk met werk, druk met mijn opleiding en druk met het opstarten van Change the Habit. Druk als in veel reizen met het openbaar vervoer, veel werken en lange dagen maken. Ooh en druk met een beetje heel erg verliefd zijn. Maar.. Ik heb niet zoveel vrije dagen meer en geen tijd om naar Napels te gaan. Aan de andere kant wil ik wel een date met hem. Want hij is leuk en lief. Heel erg lief! En dat vind ik vooral heel erg fijn. We hebben het alleen maar leuk en mijn issues (lees: vertrouwen en social media) verdwijnen langzaam naar de achtergrond. Af en toe borrelt er nog zo’n momentje “wie is dat meisje op je instagram?” op maar over het algemeen heb ik geen social media stress momentjes meer. Het is bijna to good to be true!

Hij is ook klaar met zijn werk in het hotel. En hij is weer thuis in Napels. Tijdelijk zonder werk en dus niet zo druk. Niet dat hij zich verveelt want hij is altijd op pad met vrienden of hij wandelt alleen door zijn stad. Hij leeft zoals ik zou willen leven. Lekker buitenshuis en relaxed. Eten en koffie drinken buiten de deur en genieten van de mooie dingen om je heen. Natuurlijk baalt hij dat hij geen werk heeft maar hij is optimistisch en positief en vrolijk. Altijd! En hij heeft dus wel tijd om naar mij te komen en dat doet hij dus ook. Say what??

We hebben een date! Een date zonder einddatum en een we-zien-wel-hoe-het-loopt-date in Nederland. Hoe en wat en wanneer? Een date zonder einddatum als in dat hij alleen een enkeltje naar Nederland heeft geboekt en wil kijken of het hier in Nederland samen leuk is. Hij wil werk zoeken en hij wil er voor gaan. Hij ziet ons zitten. En ik zie dat ook! Heftig? “JA!” Snel? “JA!” Ok? “JA, meer dan ok!”

Hoe het leven loopt is soms zo bijzonder. 24 augustus 2017 ging ik op vakantie naar Sicilië met 2 vriendinnen en 29 september 2017 zit ik in de trein naar Eindhoven om hem op te halen van het vliegveld. En eerlijk gezegd weet ik niet hoe ik me voel. Ik heb er zoveel zin aan maar vind het tegelijk ook doodeng! Ik haat vliegvelden en ik haat het om mensen op te halen en weg te brengen van en naar het vliegveld. En ik ben me heel bewust dat ik na 4 jaar ineens met iemand anders ben. Een heel mooi persoon van binnen én van buiten. Mijn gedachten maken overuren en ik denk weer na over of hij mij wel leuk genoeg vindt en of ik wel mooi en goed genoeg voor hem ben. Ik haat die onzekerheid. Deze onzekere gedachten maken haast dat ik nog liever de rest van mijn leven vrijgezel ben. Die gedachten heb ik dus echt niet gemist. Maar hij is zo leuk! En zo lief! Dus ik ga er gewoon nog één keer weer voor en ik probeer nog één keer weer lief te hebben alsof mijn hart nog nooit gebroken is. Ik kan dat (denk ik).

Vanaf vanavond ben ik dus niet meer alleen en is mijn huis ineens ons huis. En mijn leven ons leven. Een andere ons maar zeker een betere ons. ❤️

couple-vacation-tord-sollie-unsplash
Credits: Tord Sullia via Unsplash

 

Advertisements

One thought on “Totally (grenzeloos) in love (again) deel 3..

  1. Als de rugzak van het verleden zwaar wordt om dragen kan je hem best uit kieperen om zo heel veel ruimte te maken voor nieuwe bagage die meer bruikbaar is. Nog iets. Druk druk druk… is het ideale verkeerde alibi om belangrijke keuzes niet te nemen of er heel hard aan te twijfelen. Spring dus maar… dat maakt het boeltje spannend.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s