OVER DEBSKIG

Hallo lieve lezers! Even voorstellen: ik ben Debbie en zoals de naam van mijn blog misschien wel doet vermoeden word ik ook wel Debski of DebskiG genoemd. Een schattig en tegelijk stoer koosnaampje voor een meisje van begin 30 dat op weg is om een vrouw te worden. In september 2014 ben ik met deze blog begonnen onder het motto: “wie schrijft de blijft”. Ik neem jullie graag mee in mijn rollercoaster of life en om een beetje overzicht te bewaren in de mooie chaos die mijn leven soms met zich meebrengt heb ik mijn hersenspinsels onderverdeeld in 4 categorieën: IK, JIJ, WIJ en MAATSCHAPPIJ.

IK ga voor geluk, op en top romantiek en happily ever after. Een leven vol met reizen, lieve mensen, een leuke baan en een man waar ik always en forever van kan houden. Maar wat komt daar nou precies bij kijken? Wie of wat maakt mij gelukkig? En wat is de keiharde werkelijkheid van grenzeloos verliefd zijn als je gaat voor het idee van happily ever after samen in Nederland? Ik weet het niet, maar ga het de komende tijd ondervinden.

JIJ bent degene die ik aan het denken wil zetten. Over jezelf, je baan, je studie, je keuzes en je eigen ontwikkeling. Over alles wat het leven je brengt en kan brengen. En door dat te doen hoop ik dat jij net als mij kunt gaan voor geluk en een happily ever after in de vorm van een fijn leven. Wat voor een leven dat voor jou ook mag zijn. Ik hoop dat ik jou met mijn blogs kan prikkelen en coachen zodat je handvaten krijgt om alles uit je leven te halen wat er in zit. Dat gaat ons lukken toch?

WIJ zijn de mensen om je heen. Jouw team. Heb je er weleens over nagedacht wie de mensen in jouw team zijn? Welke eigenschappen hebben ze en waarom? Zijn het je collega’s of is jouw familie ook onderdeel van jouw team? Naast prikkelen en coachen wat betreft je eigen ontwikkeling wil ik je ook tips, trucs en inzichten geven om de samenwerking met de mensen in jouw team te ontwikkelen of verbeteren. Samenwerken doen we allemaal weleens. Misschien wel vaker dan je denkt. Omdat het iets oplevert of omdat het zo hoort. Ik hoop dat ik jou met mijn blogs kan laten inzien dat het ontwikkelen van een goede samenwerking hartstikke leuk is en bijdraagt aan een gelukkige jij. Doe mee en word onderdeel van mijn team!

MAATSCHAPPIJ is voor mij de wereld waarin we leven. In deze categorie zal ik dan ook vooral bloggen over Nederland. Er gebeurt zoveel om ons heen dat ik daar af en toe gewoon iets over kwijt moet. En wat jij daarvan vindt? Dat maakt mij eigenlijk niet zoveel uit. Ik blog over de maatschappij om mijn gevoel te delen en daar kan en hoef je het niet altijd mee eens te zijn. Wat je natuurlijk wel kunt doen is een reactie achterlaten. Maar bedenk je voordat je reageert wel: de maatschappij dat ben jij! Ik sta altijd open voor de mening van een ander zodat ik mijn eigen ik weer verder kan ontwikkelen maar verwacht wel van jou dat jij op een respectvolle manier met mij omgaat. En zo is de cirkel van IK, JIJ, WIJ en de MAATSCHAPPIJ weer rond.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s